The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona deme katan önemli unsurlar arasında renk bile taraf tuzakır.

Parafin duvarlarla ya da sarı veya altın kabil başka kilitsiz küreksiz renklerle kontrast oluşturmadığı dâhilin odanın daha yetişkin görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok mücella sıfır hararetli renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi görüntülemek derunin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Henüz mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Engelsiz gri duvar boyalı aşiyan dekorasyonu akdetmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Balkı ve kontak çeken bir gri tonu olan ışıl gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz yapılmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Soy dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk yararlanmaı mekanın umumi estetiğini eforlendirirken dar sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet sağlamlar.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir muvazene oluşturur.

Antrasit, biröte tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde kostak bir hava yaratmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden dokumalmış mobilyalar tercih edin.

Şimdi, mekân dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aşiyan dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, esaslayalım!

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, yerler ve antrasit gri boya dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere için daha yoğun bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sprey boya öteki tarafta canlı ve elan yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon janrı ile hayatımızda daha ziyade iz edinmeye mirladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler antrasit duvar boyas evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page